Poziv za učešće u “START UP” programu

Pod motom “Iskoristite priliku, napravite prvi korak i uradite poslovni plan”, norveška organizacija Business Innovation Programs (BIP) u saradnji sa Centrom za istraživanja i studije GEA, organizuje edukativni program namijenjen mladima od 18 do 35 godina koji nemaju posao ali imaju ideju koju žele pretvoriti u konkretan biznis. Prvi ciklus praktične obuke biće održan u Banjaluci u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (ulica Jovana Dučića 23a) u periodu od 13. do 22. marta 2013. godine.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće tako što će popunjen obrazac prijave dostaviti na e-mail:[email protected] ili putem faksa na broj 051/317-357.

Prijave se mogu predati i lično na jednu od navedenih adresa:

 • Inovacioni centar Banja Luka – ICBL
  Jovana Dučića 23a
 • Univerzitetsko preduzetnički centar
  Studentski kampus
  Bulevar vojvode Petra Bojovica 1A
 • Zavod za zapošljavanje – filijala Banja Luka
  Save Mrkalja 14

Da biste učestvovali u ovom programu obuke dovoljno je da imate ideju, želju za novim saznanjima i da ste nezaposleni. Učesnici seminara će imati priliku da kroz praktičan rad nauče kako da izrade biznis plan po BIP metodologiji i tako testiraju svoju poslovnu ideju u početnoj fazi. Polaznicima koji se nakon provedene obuke odluče za registraciju sopstvenog biznisa, norveška BIP fondacija nudi mogućnost sufinansiranja dijela troškova registracije.

Važna napomena!

Prijave se mogu podnijeti do srijede, 06. marta 2013. godine.

Obuka je besplatna (sve troškove snosi organizator uključujući ručak za učesnike i osvježenje), s tim da je broj polaznika prvog ciklusa obuke ograničen. U slučaju većeg broja prijavljenih učesnika, postoji mogućnost organizovanja još dvije dodatne edukacije u aprilu i maju mjesecu. Svi učesnici koji uspješno prođu edukaciju dobiće certifikat.

Više informacija o ovom programu obuke možete dobiti na telefon: 051/317-357.